Važno nam je kome ostavljamo grad.

Želimo da osiguramo da će sutra neko biti tu — da zasadi drvo, da ne ćuti na nepravdu, da zaštiti životinje, da bude empatičan i doprinosi svom mestu, i da uz sve to, baš kao i mi, neguje kolektivistički duh i ljubav prema Pančevu.

U našem gradu postoji oko 5300 srednjoškolaca,
a manje od 100 je društveno organizovano.

Poslednjih godina primetan je pad u angažovanju mladih. Ne zato što su nezainteresovani, već zbog toga što ih ne uključujemo na pravi način u život naše zajednice. Na mladima svet ostaje, zato ulaganjem u njih moramo opravdati tu izreku.

Organizacija KOMPAS pokreće Aktivistički kamp, koji može da promeni društvenu i političku neaktivnost mladih.

Mi im pružamo priliku da se druže i steknu znanja, veštine i iskustva da postanu samostalni, inovativni i posvećeni građani. Putem radionica, spajamo srednjoškolce i organizacije na jedno mesto i tako im budimo želju da svoju mladalačku energiju usmere ka jačanju društvene odgovornosti.

KOMPAS je jedna od najdugotrajnijih organizacija u zemlji, imamo preko 25 godina iskustva u radu s mladima, a ovakav program-kamp je jedinstven u Srbiji jer ciljano uključuje srednjoškolce u aktivizam.

Aktivistički kamp je deo naše posvećenosti da probudimo buduće pokretače promena u našem gradu.

Tvoja PODRŠKA je najznačajnija!

Podrška Pančevaca i Pančevki poput tebe je ključna jer tvoja donacija vredi duplo! Cilj nam je da prikupimo 3500 dolara koje će nam Trag fondacija udvostručiti, a potom tih 7000 dolara ulažemo u organizaciju petodnevnog Aktivističkog kampa u Velikom Gaju kod Plandišta za 20 srednjoškolaca iz našeg grada.

Broj računa — 340-1000064103-64
Svrha uplate — Donacija za kamp
Primalac  KOMPAS


Primer uplatnice je u produžetku.

Doniraj odmah i sad jer — vreme je za korenite promene!