21/10/2016 Comments are off Urednik Sajta

Pomozimo da meštani Jovca dobiju biblioteku

Share Button

Autor: Holden Kolfild, Narodni Front

Selo Jovac je pozvalo preko društvenih mreža pojedince, biblioteke i obrazovne ustanove koje imaju „bakteriološki neispravne“ i knjige za bacanje, da im se jave i proslede im takve knjige. Jovčani žele da ih iskoriste za formiranje biblioteke.

Povod za ovu objavu bilo je nekoliko stotina knjiga u kontejneru ispred škole „Banović Strahinja“ na Banovom brdu u Beogradu. Knjige su bačene pod izgovorom da su stare i BAKTERIOLOŠKI NEISPRAVNE.
Pogledajte saopštenje meštana sela Jovac: https://www.facebook.com/SeloJovac/posts/1670718253243589

Povodom njihove objave, “Narodni front“ je odlučio da pomogne selu Jovac, pa će u saradnji sa pokretom KOMPAS“ u narednom periodu da organizuje prikupljanje novih i polovnih knjiga za formiranje biblioteke. Meštani Jovca su izrazili želju da se “zaraze bakterijom znanja“. Pomozimo im!

Za knjigu je uvek dobar trenutak, ali nadamo se da će predstojeći sajam knjiga u Beogradu (23.10.-30.10.2016.) i činjenica da su prostorije udruženja “Narodni front“ i „Kompas“ u zgradi “BIGZ“-a, dakle u neposrednoj blizini Sajma, dodatno pomoći i olakšati našu akciju.

S tim u vezi, u toku su naše aktivnosti za dobijanje dozvole da knjige prikupljamo u blizini ulaza na Sajam u toku održavanja sajma knjiga, a prikupljaćemo ih i u prostorijama naših udruženja. O terminima i lokacijama na koje naši simpatizeri i ostali građani dobre volje mogu da donesu i doniraju knjige (nove i polovne) za formiranje biblioteke u selu Jovac, obavestićemo vas najkasnije u ponedeljak, 24.10.2016. godine.

Građani knjige za formiranje biblioteke u Jovcu mogu da poklone i poštom na adresu: Jovački izvor, Kralja Aleksandra 75, 35205 Jovac, Ćuprija.

Podržimo formiranje biblioteke u Jovcu, budući da želja građana koji žive u Jovcu dokazuje da i dalje nismo izgubili veru i pojam o pravim vrednostima.

Da nikada više ne gledamo ružnu sliku knjiga u kontejneru za smeće!

Poklonimo knjige onima koji ih žele i kojima su potrebne!

Share Button

About Author

Connect with Me:
19/10/2016 Comments are off Urednik Sajta

Cenzurišu Belog

Share Button

Ljubiša Preletačević Beli, predstavnik odborničke grupe „Samo jako“ iz Mladenovca, tvrdi da mu je zbog lažnih prijava blokiran nalog na društvenoj mreži Fejsbuk, a sve zbog spornog teksta koji smo preneli sa sajta mladenovac.eu. Podrži Belog i Samo jako iz Mladenovca, prenesi njegov tekst na društvenim mrežama!

Share Button

About Author

Connect with Me:
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Cenzurišu Belog

19/10/2016
Љубиша Прелетачевић Бели, представник одборничке групе "Само јако" из Младеновца, тврди да му је због лажних пријава блокиран налог на друштвеној мрежи Фејсбук, а све због спорног текста који смо пренели са сајта младеновац.еу. Подржи Белог и Само јако из Младеновца, пренеси његов текст на друштвеним мрежама!