Љубиша Прелетачевић Бели: С ким ратују моји одборници

Share Button

Пренето са портала: МЛАДЕНОВАЦ.ЕУ

Багра (у Младеновцу, оп. ур.) зна да је вода катастрофална, неисправна, жута, сива, смрди на јаја, смрди на метал, ал’ не сме то да призна. Зашто? Па слободан човек функционише по другом принципу кућо, а ти, пошто си роб система и оних који га воде, можеш само да радиш оно што ти кажу. То му дође к’о нека врста шаха с људима од крви и меса. Значи, кад чика из Београда повуче потез, ти као класичан пијун то одрађујеш.

Багра се смешка и добацује док моји одборници за говорницом беседе, не би ли се нашло неко конструктивно решење по питању воде. Багра се смеје, а тема није за смех: То и ја, као велики зајебант могу да кажем. Али, знате да багра нема манире, памет и интелигенцију; Има само искуство у прљавој политици и то их одржава тамо ‘де су, али не задуго. Багра скупљена од багромира који су били у разним странкама се понаша као једна велика хипнотисана гомила која ‘вата на галаму и све то због неке позиције или ситног посла који им је обећан. Багра састављена од 97% полуписмених којима је битан само интерес и то онај ситан – класично јајарење, што би се на улици рекло, главе које су ту само да би запослиле децу, узеле џак брашна, картон зејтина, и „шећер у коцке“ и нема ту неке превелике филозофије. Багра не бира.

Неисправност воде (у Младеновцу, оп.ур.) је једина права тема о којој би требало да причамо ми и багра не би ли нашли решење. Али, багра не жели решење, багра жели интерес, а багри није од интереса да се вода прогласи неисправном, јер би морали да је назову “техничком“ и у том случају народ би мање плаћао ту дажбину. А багра је заборавила да и она пије ту воду, а и њихова деца. Али, као што рекох – багра је багра, па нема муда да се одупре овима што играју шах и кажу: “АЛО, ПА СВИ ПИЈЕМО ТУ ВОДУ, НЕ МОЖЕМО ТО СЕБИ ДА УРАДИМО!“ Ма важи…

У оквиру багре постоји и подврста: То су такозвани ботови који немају образа, свој живот, мозак, муда и интегритет. То су људи неостварени у животу, вечите луталице које су биле предмет спрдње читавог живота, јер су лоши људи од мали’ ногу. Ботови, сендвичари, како год, су врста бескичмењака које цела варош пљује, а они и даље шетају к’о да имају најпоштенији и најбољи посао на свету. То су крпељи који немају идеју да промене ишта, па чак ни своје усране гаће; то су изгубљене душе.

Јеби га, моји одборници су одлучили да се боре против таквих и то је тако. Могу да нас надгласају сваку седницу, могу да нас спотичу, туже, јуре, али идеји не могу да приђу наредних 500 година под Турцима! Наше показивање муда, зуба, срца и мозга улази у историју, причаће се да је група грађана из јебене провинције утрчала у центар усраног, корумпираног, злоћудног микросистема који меље као мешалица – али је чика Бели ишчуп’о кабл из зида, тако да се мешалица гаси!

Аутор: Љубиша Прелетачевић Бели

Share Button

About Author

Connect with Me:
19/10/2016 Comments are off Urednik Sajta

Цензуришу Белог

Share Button

Љубиша Прелетачевић Бели, представник одборничке групе „Само јако“ из Младеновца, тврди да му је због лажних пријава блокиран налог на друштвеној мрежи Фејсбук, а све због спорног текста који смо пренели са сајта младеновац.еу. Подржи Белог и Само јако из Младеновца, пренеси његов текст на друштвеним мрежама!

Share Button

About Author

Connect with Me:
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Цензуришу Белог

19/10/2016
Љубиша Прелетачевић Бели, представник одборничке групе "Само јако" из Младеновца, тврди да му је због лажних пријава блокиран налог на друштвеној мрежи Фејсбук, а све због спорног текста који смо пренели са сајта младеновац.еу. Подржи Белог и Само јако из Младеновца, пренеси његов текст на друштвеним мрежама!