Подржи задругу за Студио Б

Share Button

Храбре Београђанке и Београђани су се окупили и покренули иницијативу за очување Студиа Б као аутентичне и објективне Београдске телевизије.
Нисмо се до сада ангажовали, изузев дискретног индивидуалног учешћа наших чланова, у задрузи „План Б“, зато што сматрамо да политика или било какав политички активизам не сме да остварује, па чак ни минималан, утицај на јавно информисање као и на и све који у том послу учествују, или планирају да учествују.

Ипак, остало је још недељу дана до отварања понуда за Студио Б.

  • Остало је још недељу дана, у којима живи шанса да једна телевизија пређе у руке народне задруге.
  • Ни један политичар није јавно подржао акцију „План Б“.
  • Еснафске организације новинара и други медији ћуте.
  • Политичким елитама никако не одговара да народ добије свој глас у медијима.

Ми подржавамо задругу „План Б“. Надамо се, да ће, како год да се заврши приватизација Студиjа Б, група задругара да настави да делује у сфери медијског организовања. Србији и Београду су потребни независни телевизијски и радио програми.

Подржите и ви План Б.Идите на сајт www.planb.org.rs

ПОСТАНИТЕ ЗАДРУГАР, учланите се, испратите упутства!

У овој борби, немамо шта да изгубимо.

Share Button

About Author

Connect with Me:
19/10/2016 Comments are off Urednik Sajta

Цензуришу Белог

Share Button

Љубиша Прелетачевић Бели, представник одборничке групе „Само јако“ из Младеновца, тврди да му је због лажних пријава блокиран налог на друштвеној мрежи Фејсбук, а све због спорног текста који смо пренели са сајта младеновац.еу. Подржи Белог и Само јако из Младеновца, пренеси његов текст на друштвеним мрежама!

Share Button

About Author

Connect with Me:
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Цензуришу Белог

19/10/2016
Љубиша Прелетачевић Бели, представник одборничке групе "Само јако" из Младеновца, тврди да му је због лажних пријава блокиран налог на друштвеној мрежи Фејсбук, а све због спорног текста који смо пренели са сајта младеновац.еу. Подржи Белог и Само јако из Младеновца, пренеси његов текст на друштвеним мрежама!